El teu blog de Linux en català

Chromium per a GNU/Linux segueix avançant

Segueixo el Chromium per a GNU/Linux des dels seus inicis, i he de dir que avança a una velocitat frenètica, el que va començar amb només l’aspecte de chromium, sense pestanyes, amb tots els menús que no portaven enlloc… Ara ja comença a agafar forma, els que se n’ocupen estan fent una gran feina, però encara queda molt per fer. Ara ja disposa de pestanyes completament funcionals, el sistema de incògnit (per navegar sense deixar rastre), dreceres de teclat, sistema de cerca en les pàgines, marcadors…

El tinc instal·lat al EeePC i la seva velocitat és brutal comparant-la amb la de firefox 3.5. En un ordinador de sobretaula no se li nota gaire la diferència, però en un netbook el firefox consumeix massa de tot, en canvi chromium va molt més suau, podent navegar amb una comoditat similar a com es fa amb firefox en un sobretaula. Sens dubte, quan estigui més polit, serà el meu navegador per al EeePC.

Però hem de recordar que es troba en fase pre-alpha, per lo que encara no te ni finestra de preferències, i es tanca de cop en algunes pàgines.

chromium_eeepc_m

Deixa un comentari

Your email address will not be published.