El teu blog de Linux en català

Dropbox a l'Ubuntu Jaunty

Els que fem servir Dropbox hem comprovat que amb Ubuntu Jaunty ha deixat de funcionar. No queda clar si és un problema de la nova versió del GNOME o bé del Dropbox. La qüestió és que fins que no es publique una nova versió del Dropbox, haurem de fer algunes coses per tal que funcione.

Primer de tot, desinstal·leu-lo del vostre ordinador si el teniu instal·lat i elimineu les carpetes /.dropbox i /.dropbox-dist de la carpeta del vostre usuari. Després baixeu des de la pàgina oficial el paquet .deb per a la vostra distribució i l’instal·leu. El següent pas caldrà que obriu una terminal i executeu els següents passos:

cd ~
wget http://dl.getdropbox.com/u/17/dropbox-lnx.x86-0.6.491.tar.gz

Després extraieu el tar.gz:

rm -r .dropbox-dist/
tar xzf dropbox-lnx.x86-0.6.491.tar.gz

I finalment reinicieu el nautilus:

killall nautilus

Ara el Dropbox hauria de funcionar sense problemes.

https://www.getdropbox.com/static/1239519601/images/main_logo.png

Deixa un comentari

Your email address will not be published.