El teu blog de Linux en català

Adéu Ubuntu Gutsy

Fa divuit mesos, el 18 d’octubre de 2008, es va publicar Ubuntu 7.10, amb nom en codi Gutsy Gibbon. Aquesta va ser la primera versió d’Ubuntu que activava els efectes d’escriptori per defecte al mateix temps que es va incloure una de les coses més útils que s’han vist fins ara: la possibilitat d’instal·lar el paquet ubuntu-restricted-extras, que instal·la tot un seguit de còdecs i programes per poder fer servir tots aquells elements que no es poden tractar amb programari lliure.

A partir del 18 d’abril ja no hi haurà suport per a aquesta versió, així que si algú encara la feu servir, podeu anar actualitzant. Tingueu en compte que la propera versió d’Ubuntu, la Jaunty, ha millorat molt el rendiment i és molt més ràpida que la Hardy i la Intrepid. Podeu esperar un mes fins a que es publique i llavors actualitzar.

ubuntu-release-cycle_6

Deixa un comentari

Your email address will not be published.