El teu blog de Linux en català

Ubuntu 9.04 Alfa 5

ubuntu-logoAquesta nit s’ha publicat la cinquena alfa d’Ubuntu Jaunty. Bàsicament s’ha continuat amb l’actualització de paquets, com per exemple el servidor Xorg 1.6 (millor suport per a targetes gràfiques, tot i que relatiu…) o el nou sistema de notificacions que ja vam comentar. A continuació teniu tots els enllaços de descàrrega als diferents versions:

Entre els problemes coneguts destaquen les fallades de l’instal·lador, que es queda penjat en alguns casos a l’hora de llegir la taula de particions; el controlador privatiu fglrx no està suportat encara per Xorg 1.6; les targetes gràfiques intel i845 i845 o i865 obtenen un error que no els permet iniciar sessió gràfica i també es poden produir alguns problemes amb la mida de les lletres a l’escriptori (entre d’altres problemes).

1 comment

    • roger on 27 de febrer de 2009 at 18:29

    Reply

    He fet una entrada amb algunes de les novetats que he trobat a http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-9-04-Alpha-5-Screenshot-Tour-105539.shtml

    Si et sembla l’hi pots fer una cop d’ull, arreglar el que no estigui correcte i publicar-ho si val la pena…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.