El teu blog de Linux en català

Utilitza el ratolí a la terminal!

Aquest post és per la gent més freaky i pels geeks tambè.

Avui apendre’m com tenir el ratolí (de text, esclar!) a la terminal. Com potser ja sabeu, per obrir una terminal només cal apretar les combinacions de teclar ctrl+alt+F1 o ctrl+alt+F2. Recordem que ctrl+alt+F7 és per a la terminal on hi ha el sistema gràfic engegat.

Així, el primer que farem serà instal·lar el programa “General Purpose Mouse interface”.

sudo apt-get install gpm

Ara ja només cal anar a una de les terminals virtuals, per exemple ctrl+alt+F1, i ja tindrem un ratolí que ens servirà per enganxar text i poder treballar de forma més ràpida. Recordem que per copiar text el sel·leccionarem i l’enganxarem amb el botó del mig del ratolí o apretant el botó dret i l’esquerra alhora.

Feliç hacking amics alliberats!

Font

Deixa un comentari

Your email address will not be published.