El teu blog de Linux en català

Totes les unitats muntades a un sol clic!

Avui ús parlaré d’un programa d’aquests que faciliten molt manejar-se en un sistema operatiu. El programa en qüestió es diu GNOME Media Applet, i ens permet veure amb un sol clic totes les unitats que tinguem muntades al nostre sistema operatiu. Això inclou particions les particions que tingueu del vostre disc dur, els disc durs extraibles o pen dirves que tingueu connectats a la vostra computadora, el vostre reproductor de música o el CD que hi tingueu. A més a més els podem obrir ràpidament amb un sol clic de ratolí i amb la mateixa facilitat podem desmuntar el volum de forma segura. Molt recomanable, vaja, així que doneu-li una oportunitat i quedareu més que satisfets.

Per disposar de la última versió, actualment la 3.2 tansols heu de baixar-vos aquest paquet deb si utilitzeu una distribució derivada del debian.

Bon cap de setmana i a disfrutar-lo que són quatre dies 😉

gnome-media-applet

Deixa un comentari

Your email address will not be published.