El teu blog de Linux en català

Sabayon Linux 4.0 Lite MCE

sabayon4El passat Nadal, com alguns ja sabeu, Sabayon Linux va publicar la nova versió 4.0-r1 que, com sempre, està formada per un DVD instal·lable en el que hi ha un munt de interfícies i paquets.

Ara s’ha publicat una nova versió de Sabayon, anomenada 4 – LiteMCE (1.9 Gb), que és una versió reduïda del la 4.0 que conté GNOME, FLUXBOX i la gran novetat: un centre multimèdia (X-BOX media center 8.10). L’he probat i us puc dir que, per mi, és el millor llançament que ha tret fins ara Sabayon, i això que no sóc gens fan de Gnome. El media center X-BOX és espectacular.

Sembla que hi ha un canvi en l’estratègia de llançaments de Sabayon, allunyant-se dels mega llançaments de DVDs de més de 4Gb i tornant a versions més petites, encarades a GNOME o a KDE; Se suposa que el proper llançament serà un mini-DVD com l’actual, però amb el KDE 4.2.

Per últim comentar que utilitza per defecte Entropy com a gestor de paquets binaris, tot i que és compatible amb Portage, per la qual cosa qui tingui ganes de compilar també ho tindrà fàcil.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.