El teu blog de Linux en català

Microsoft

Un titular una mica genèric, però avui és el que toca, Microsoft.

Windows Live Mail ja té accés POP
I això ens ho podem prendre de dues maneres:
1. Mirosoft n’està aprenent i presenta un servei competent.
2. Ja no caldrà que visitem la web de windows live, perquè podrem rebre el correu al nostre gmail o al nostre client de correu preferit.

Dades per rebre el correu:

  • Servidor POP: pop3.live.com (port 995)
  • ¿SSL requerit?: Sí
  • Nom d’usuari: Windows Live ID complet (inclòs el live.com, @hotmail.com, etc).
  • Servidor SMTP: smtp.live.com (port 25)
  • ¿Autenticació requerida? Si
  • ¿TLS/SSL requerit? Sí

Si algú té algun dubte de com configurar-ho en algun client concret, els fòrums estan a disposició. Dir que jo ho he fet a gmail i perfecte.

Windows Live calendar

Surt de la fase beta amb força i amb una capacitat tècnica semblant a la solució de google. Ja no molesten els baners publicitaris i donen un aspecte d’acord amb tots els demés serveis, que personalment és força adequat.
Molts diuen que l’aspecte és copiat de google, però jo no penso tan així… és un calendari, s’ha d’assemblar per força.

WordPad de windows 7 dona suport a ODT però no a DOC

Una de les altres coses de que s’ha parlat molt aquest dies pels blogs és el windows 7, i la cosa dona per fixar-se en tot tipus de detalls. Per fi Microsoft s’adona de que no estan sols i que com no espavilin la gent se n’acabarà de cansar, li podem dir seny o por. Seny per totes aquestes coses que he anat citant en aquest article, por de google i del programari lliure que cada cop és més present i la millor manera de que la gent no és pregunti què és l’OpenOffice, és fer que windows reconegui el seu format sense haver-li de tocar res.
El fet de no incloure suport per a DOC suposo que es deu a que els interessa vendre també llicències d’office (la pela és la pela) i volen potenciar l’ús de OOXML

En general es posen les piles, sembla que windows 7 és la versió final del que hauria d’haver estat windows vista, encara ha de polir coses però sembla que el sistema operatiu pot sortir força bé. La competència sempre és bona, com millor ho facin uns millor ho faran els altres.
Ara, microsoft segueix tenien un problema gros, aquest problema es diu GNU/Linux. No pot evitar que Linux avanci molt més ràpid que windows, la interfície de KDE 4.2 deixa en ridícul al aero de windows 7, quan surti el nou windows KDE ja tindrà una altra versió, ja es farà servir EXT4 i el nucli tindrà un temps d’inici més curt a més d’aprofitar millor la potència del nostre maquinari.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.