El teu blog de Linux en català

OpenSUSE 11.1

Ja tenim aquí una altra versió de OpenSUSE, últimament no paren de sortir noves versions de tot, el programari lliure avança cada dia.
En aquesta entrega els usuaris poden triar si volen l’entorn GNOME 2.24.1, KDE 4.1.3 (disponible el 4.2 mitjançant un repositori) o el clàssic KDE 3.5.10, i com sempre en noves versions de distribucions gaudeixen de les últimes versions de tot: OpenOffice 3.0, el nucli 2.6.27 (que millora enormement el suport de maquinari), Firefox 3.0.4 (fa poc ha sortit la 3.0.5)…
Com a característiques pròpies del sistema podem destacar la millora en l’aparença visual de l’instal·lador de la dsitribució i també el YaST (l’instal·lador de paquets), sembla ser que el gestor de repositoris segueix en la mateixa línia (no massa bona en la opinió de molts)

opensuse

Desacarrega OpenSUSE 11.1
Recordeu que la edició que ho inclou tot és la de DVD i feu servir les descarregues per torrent sempre que pugueu, estalviareu molts problemes als servidors.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.