El teu blog de Linux en català

Linkat 2.1 ja disponible!

dreta_altMolts de vosaltres pensareu que sóc una espècie de profeta o d’evagelista de la Linkat. Potser és veritat que li faig una mica de promoció, però la veritat, mai ha estat la meva distribució preferida. Les meves experiències amb Linkat mai han estat del tot bones, sempre he tingut algun que altre problema, ja sigui amb el maquinari o amb el programari.

Però per sort Linkat va evolucionant i de moment sembla que cap a millor. Linkat 2.1 actualitza el nucli de la distribució, una actualització prou important que farà la Linkat molt més compatible amb el  maquinari comercial. Seria  moment doncs de donar-li una altra oportunitat a la “nostra” distribució, que en el fons sempre he volgut que m’agradi.

Aquest serà un any molt important per la implantació definitiva de la Linkat:

  • Es converteix en la distribució de tota la Generalitat.
  • Durant el 2009 més d’un centenar de  centres passen a ser Centres Linkat.
  • Progressiva posada en marxa de la Gestió remota dels centres Linkat.

Fes-li cas al projecte Linkat,  Per un millor 2009… Enlinka’t !

Deixa un comentari

Your email address will not be published.