El teu blog de Linux en català

VirtualBox amb acceleració gràfica

Sun VboxEl programa de virtualització lliure per excel·lència, va millorant dia a dia, i ara per fi tenim acceleració gràfica que ens permetrà fer servir eines de disseny, veure els efectes d’escriptori o inclús fer servir algun joc.

De moment he aconseguit fer funcionar el quake III en un windows xp SP3, he fet proves amb altres jocs com el Half Life 2 i el Unreal Tournament 3, però amb cap dels dos hi ha hagut èxit. Pel que sé, només dona suport a OpenGL.

Espero que en un futur el suport millori (funcionin els DirectX) i es puguin fer servir jocs amb la mateixa fluïdesa que amb wine, però realment tots els jocs i sense seguir tutorials especials.

Descarrega VirtualBox 2.1.0 (disponible per a totes les plataformes)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.