El teu blog de Linux en català

S'ha publicat Elltube 0.3

Avui s’ha publicat la versió 0.3 d’Elltube, una versió en la qual, principalment, corregeix errades. Podeu veure una llista completa al registre de canvis.

Per a quin conegau aquest programa, es tracta d’un programa fet en Python y PyQt4 sota llicència GPL que s’encarrega de descarregar vídeos del YouTube introduint l’adreça del vídeo. A més a més, tenim l’opció de convertir el vídeo, gràcies a FFmpeg, al format que més ens estimem: AVI, MPEG, MP4, 3GP, MP3, WAV o AMR.

El programa està dissenyat perquè la tasca de descarregar i convertir els vídeos siga de la forma més ràpida, senzilla i automatitzada possible. Un exemple: quan copiem l’adreça del navegador i obrim el programa, ell sol pegarà  l’adreça i localitzarà el vídeo. Sols haurem de fer clic a descarregar, ja que el format i el directori estaran fixats dels anteriors usos.

Una de les característiques més interessant és la possibilitat de descarregar els vídeos que necessiten identificació, oferint-nos el programa un diàleg per introduir les nostres dades d’usuari.

El programa està desenvolupat per mi mateix. Està traduït al català i està disponible per a Linux i Windows.

A més a més, fa uns dies he estrenat nova web i nou logo. Esteu convidats tots a visitar-la i qualsevol ajuda serà benvinguda.

Enllaç | Pàgina web
Descàrregues | Elltube 0.3

  • Pau on 30 de novembre de 2008 at 19:01

  Reply

  Ei! Es troba traduït al català?

  • lesergi on 30 de novembre de 2008 at 19:05

  Reply

  Sí! 😛

  • PellRoja on 30 de novembre de 2008 at 21:41

  Reply

  Felicitats pel programa. Bona alternativa per baixar els vídeos. Jo alguns els baixo amb Miro, però a vegades trobo que em va molt lent. Potser més endavant el pots enfocat com a descarregador de podcast 😛

  • Aljullu on 30 de novembre de 2008 at 22:21

  Reply

  Jo fins ara els baixava a través d’alguna pàgina web, però això de poder seleccionar el format entre una llista pinta molt bé!

  Té deixa’t un comentari a l’enquesta amb un suggeriment per la nova versió. Si no l’entens (jo i l’anglès no ens portem massa bé, per tant en el que he escrit allà no sé en què és) ja te’l posaré en català.

  També està molt bé que hi hagi el .deb per tots aquelsl ignorants que no sabem compilar :S només trobo a faltar un .rpm, ara que estic pensant en migrar a Fedora.

  Bé, moltes gràcies pel programa i endavant!

  • Aljullu on 30 de novembre de 2008 at 22:24

  Reply

  Vlae, sí que hi ha el .rpm. Callo u_u’

  • lesergi on 1 de desembre de 2008 at 00:31

  Reply

  Hola a tots!

  Gràcies per les felicitacions, simplement és un projecte personal que va agafant poc a poc forma.

  @PellRoja: s’hauria d’estudiar la pàgina en concret, però un podcasting sol ser més una sindicació i a més en un format ja reproduible. No li veig utilitat afegir aquesta opció al meu programa, però sols és dirme un cas concret i potser siga útil

  @Aljullu: Ja t’he contestat! El que has de fer és escollir un format de àudio com MP3, WAV or AMR i tindràs un fitxer de so exclusivament. Els RPM que hi ha ara són per a Mandriva, i no els he fet jo. Desconec si funcionaran a Fedora. De totes formes aquest programa no s’ha de compilar ja que és en Python. Descomprimeix el paquet i executes “sudo make install” i se t’instal·larà a /usr/local, a més de col·locar-te una icona al menú.

  • sacher on 3 d'abril de 2010 at 14:49

  Reply

  Hi ha alguns videos que no me’ls deixa descarregar. Primer em demana que m’identifiqui, he suposat que era el mateix nom i contrassenya que al youtube, però em torna a demanar que m’identifiqui, i llavors no se’m baixa.
  Què faig malament?

Deixa un comentari

Your email address will not be published.