El teu blog de Linux en català

Firefox Portable 3.0.1 en català

Aquí tenim un firefox portable en català, que desa absolutament tot en els seus arxius sense tocar l’ordinador.

N’hi ha prou en descarregar l’arxiu comprimit i descomprimint-lo en un pendrive o en l’ordinador. Aquest sistema ens permet tenir un firefox a part amb els seus complements, els historials, els marcadors, les contrasenyes… tot dins de una carpeta sense tocar configuracions de l’ordinador on el fem servir, així podem portar el nostre firefox personalitzat a qualsevol ordinador mantenint totes les nostres coses.

Si, ja sabem que això ja estava inventat, però nosaltres n’hem fet un de nostre en català i amb els diccionaris de català i castellà incorporats que ens permetran fer servir un corrector al escriure per internet.

Animo a fer-lo servir a tot aquell que ja faci servir firefox en el seu ordinador i a tot aquell que no s’atreveixi a provar, ja que és una forma de poder fer de tot al firefox sense por de fer-li res a l’ordinador.

L’arxiu a descarregar són 17MB, un cop descomprimit son uns 50MB, recorda que per a funcionar necessitarà un total de 100MB, ja que desa els arxius temporals junt amb ell.

Descarrega el firefox 3.0.1 en català

Deixa un comentari

Your email address will not be published.