El teu blog de Linux en català

La Generalitat Valenciana s'estalvia més de 22 millons d'Euros

LliureXLa Generalitat Valenciana va apostar per GNU/Linux amb el llençament de la LliureX. La LliureX va sortir amb intencions educatives tal i com va sortir a Catalunya la Linkat, amb la diferència que la Generalitat Valenciana va implementar la seva distribució GNU/Linux des d’un bon començament a les escoles i als instituts públics, cosa que els ha fet estalviar 22 millons d’euros en llicències.

Esperem que aquests 22 millons d’euros se’ls gastin en el desenvolupament de LliureX i en ensenyar el funcionament i el desenvolupament de GNU/Linux a les aules dels seus centres. També podrien destinar part d’aquests diners en ajudes per a famílies necessitades, deixant ordinadors a bon preu i amb un bon sistema com pot ser GNU/Linux 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.