El teu blog de Linux en català

CherryPal pc sobretaula de 2W

L’empresa CherryPal ha llançat un PC que només consumeix 2W a màxim rendiment, en un processador Freescale corrent a 400MHz, amb 256 MB de RAM i 4 GB de memòria flash interna. El sistema operatiu és una versió incorporada de Debian en un processador. A més ve amb la suite d’OpenOffice i el navegador Firefox.

Si ho comparem amb l’Asus Eee, el processador de l’Asus és més ràpid (800 MHz), encara que la memòria és semblant. El pes de només 0.3 kg del CherryPal el fa bastant portàtil, encara que es tracta d’un PC d’escriptori. La màquina costa uns 249$ i no inclou un teclat ni monitor.
Les especificacions del CherryPal són les següents:

– Processador Freescale’s MPC5121i mobileGT a 400MHz
– 256 MB de DDR2 DRAM
– 4 GB unitat d’estat sòlid Flash
– WiFi 802.11b/g Wi-Fi
– Dos ports USB 2,0
– Ethernet 10/100 amb RJ-45 jack
– Jack de pantalla VGA DB-15
– Nivell d’auriculars i sortida d’àudio estèreo jack de 3.5 mm

 

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.