El teu blog de Linux en català

Windows 7

Windows 7 logoWindows 7 ( conegut anteriorment com Blackcomb i més endavant com a Vienna), serà la futura versió de Microsoft Windows, successor de Vista i si funciona com s’espera, de Windows XP. Segons les fonts d’internet, Windows 7 serà desenvolupat sota un nou kernel que el farà més ràpid i segur. No l’hem de confondre amb Windows Omnigo, que serà la pròxima versió de Windows Mobile

Bill Gates va anunciar en un comunicat oficial per a socis i clients empresarials que el llançament d’aquesta nova versió, seria cap a principis de l’any 2010. Segons la revista “Smart Computing in Plain English“, Windows 7 es va començar a desenvolupar just després del llançament de vista.

 Entre les novetats més destacades trobem la desaparició en el ratolí. Bill Gates va dir que el ratolí era una cosa del passat, antiga, que s’havia d’oblidar i de deixar d’utilitzar aquest dispositiu. Així que Windows 7 també es caracteritzarà per l’ús de la pantalla tàctil.

La veritat és que jo no deixaré el meu Slackware per res del món, a no ser que m’enamori d’una altre distribució de Linux, però si tinc oportunitat, m’agradarà tastar aquest nou gust de Microsoft. No crec que sigui gran cosa aquest sistema, pel que es pot llegir per internet prometen massa coses i massa bon rendiment… Crec que Microsoft no hauria de prometre tant i demostrar més, que almenys, ja que es paga la llicència puguin respondre a les necessitats dels usuaris sense problemes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.