El teu blog de Linux en català

Nova versió dels controladors d'ATI

Com cada mes, AMD ha publicat una nova revisió dels seus controladors de targetes ATI per a GNU/Linux, la 8.6.

Aquest mes no hi ha grans canvis respecte al rendiment, sinó que més bé ha estat correcció d’errors i, una interessant característica, la versió 2.0 de l’insta·lador.

Aquesta nova versió permet instal·lar els controladors només amb una ordre de consola. Ara l’instal·lador pot detectar la nostra distribució, crear els paquets específics i finalment instal·lar-los.

Això sí, jo ho he provat i a l’hora d’instal·lar els paquets dóna error. Sembla que alguna línia del codi no està bé, així que és probable que en un parell de dies els revisen. El que passa és que l’instal·lador detecta la distribució i crea els paquets, però a l’hora d’instal·lar-los, falla. Però com que els paquets ja han estat creats, els podem instal·lar nosaltres mateixos.

L’executable ja es pot descarregar des de la pàgina oficial d’AMD/ATI. Tot i així, aneu amb compte ja que s’estan trobant problemes amb aquesta versió.

1 comment

    • Ruig on 21 de juny de 2008 at 09:03

    Reply

    Casum… He estat mirant fòrums i resulta que en aquesta versió encara no hi ha suport per la versió del servidor gràfic de Fedora 9.

    Pel que es veu tocarà esperar més… un altre mes…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.