El teu blog de Linux en català

Project Hamster

Project Hamster és un programa que en forma de miniaplicació al panell del GNOME ens permet portar un registre de com i quant de temps dediquem a diferents activitats.

hamster1ys0 Project Hamster 0.5

A més, després d’un temps es poden veure algunes estadístiques del nombre d’hores que hem dedicat fent cada activitats.

hamster2pw1 Project Hamster 0.5

Tota aquesta informació, a més, es pot imprimir o exportar a altres formats. Hamster ja es troba als repositoris de Fedora i Gentoo, així que si voleu instal·lar-lo els que tingueu aquestes distribucions, només l’heu de cercar al vostre gestor de paquets.

Per altra part, existeixen paquets per a Ubuntu i Debian que es poden descarregar des d’una pàgina apart (des d’allà també es poden descarregar les fonts). Una vegada instal·lat el paquet, només cal fer clic amb el botó dret sobre el panell superior del GNOME i afegir l’applet.

3 comments

    • Víctor on 26 de maig de 2008 at 12:06

    Reply

    “working in the super secret project X” >> LOL x’D

    Que gran hahaha… Idò no sé, per ventura el prov, imagín que al final el deixaré descuidat però qui sap…

    • Aljullu on 26 de maig de 2008 at 14:19

    Reply

    “Para poder instalar Hamster 0.5 en Ubuntu solo necesitamos descargar el paquete deb correspondiente a nuestra arquitectura abriéndolo con Ddebi:”
    què és això? :S

    • Pau on 26 de maig de 2008 at 14:25

    Reply

    Això és que vaig escriure la notícia molt ràpida i normalment, quan no vull menjar-me el cap, copie i enganxe la notícia original i així puc escriure llegint el que van posar. Normalment ho esborre… però ahir se’m va quedar eixa puntilleta! jajajaj

    En fi, quin remei. Ja està arreglat!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.