El teu blog de Linux en català

Vega Strike 0.5.0

Vega Strike és un simulador espacial que permet comerciar, lluitar i explorar un extens univers en 3D.

Aquest és un projecte lliure prou veterà i que s’ha fet servir com a base pel desenvolupament de diferents modificacions com Privateer Gemini Gold, Privateer Remake, o Vega Trek.

Aquest any es compleixen 10 anys des de l’inici del seu desenvolupament. Actualment s’ha publicat la versió 0.5.0 que entre d’altres novetats ens porta suport per a Shaders i Normals maps, millora de les físiques, s’han afegit noves naus i s’han millorat els gràfics en general.

A més ara els temps de càrrega són prou més ràpids, el pilot automàtic més intel·ligent i s’ha afegit suport inicial per al mode DeathMatch en xarxa local. També, a partir d’aquest moment, s’han proposat començar a publicar noves versions de manera periòdica.

Podeu veure algunes imatges a la galeria que tenen a la seua web. Vega Strike té versions per a Windows, GNU/Linux i Mac.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.