El teu blog de Linux en català

OpenSUSE 11 beta2

L’equip desenvolupador d’openSUSE ha publicat la segona beta d’openSUSE 11.0.

Respecte a l’anterior beta, s’han arreglat uns quants errors que es produïen durant la instal·lació com per exemple el fet que no es poguera iniciar el mode Live amb GNOME, tot i que encara queden alguns detalls per solucionar.

Entre aquests detalls, el més significatius són el comportament estrany de la configuració automàtica després de la instal·lació i, sobretot, el funcionament molt lent del GNOME.

Tot i així, l’hem instal·lat i funciona bé. S’ha canviat l’aparença de KDE4 per a adaptar-la al tema verd d’openSUSE i ja sembla que KDE 4.1 millorarà substancialment el KDE4: s’han augmentat opcions de configuració d’elements bàsics, s’ha integrat kget amb Konqueror (això vol dir no perdre descàrregues mai més) a més de moltes altres millores.

Segons el calendari, la següent beta es publicarà el dia 13 de maig i la versió final ja es publicarà el dia 19 de maig (suposem que tractaran d’integrar el Firefox 3 final i la versió de 4.1 de KDE).

Desktop Selection Login

2 comments

  • edu on 5 de maig de 2008 at 22:35

  Reply

  openSuSE té alguna cosa a veure amb Novell?

  • Pau on 5 de maig de 2008 at 23:09

  Reply

  Doncs sí. SuSE era una distribució prou famosa fins que un dia Novell la va comprar.

  Quan Novell va signar el contracte amb Windows, molta gent de la comunitat d’OpenSUSE va decidir canviar…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.