El teu blog de Linux en català

Estadístiques de març a W3Counter

La plana web W3Counter ja ha publicat les estadístiques mensuals que ofereix a la seva plana web sobre els usos dels diferents sistemes operatius a la xarxa així com dels diferents exploradors de xarxa.

mars.png
*Quantitats expressades en percentatge d’ús

En aquesta ocasió els canvis no són molt significatius respecte a les estadístiques del mes passat. Windowx XP segueix cedint pas a Windows Vista, que puja devers mig punt percentual, mentre que GNU/Linux gairebé no es mou i Mac OS X descendeix molt poquet.

Quant als navegadors, Internet Explorer 7.0 ja passa per davant de Firefox 2.0, encara que ambdós encara han d’absorbir percentatge de les seves versions prèvies respectives. La resta de navegadors no presenten canvis significatius.

Com sempre podeu consultar les dades al complet així com les estadístiques anteriors a la web de W3Counter.

2 comments

  • Ferran on 6 d'abril de 2008 at 18:59

  Reply

  No em sorprenen gaire. La veritat és que no esperava gaire canvi. No obstant crec que aquests propers mesos d’abril i maig tindrem una altra pujada important, deguda principalment a la sortida d’Ubuntu 8.04.

  • Pau on 6 d'abril de 2008 at 19:05

  Reply

  A vore si és veritat!!. Caldrà tindre en compte el ressò que es fan els diferents medis (diaris i demés).

  SAlut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.