El teu blog de Linux en català

Sweet Home 3D

Avui volem mostrar-vos un programa interessant per crear la casa dels nostres somnis (bé, amb certes limitacions). Es tracta de Sweet Home 3D (hogar dulce hogar, que dirien els castellans).

El programa permet dissenyar la nostra pròpia casa de forma virtual, permetent-nos personalitzar parets, finestres, portes i altres elements que tenen les cases normals (no, no funciona amb els pisos de 30 metres cuadrats).

Podem personalitzar el nombre de dormitoris, la cuina, el bany i les altres estàncies que tenen els rics a les seues cases i de les quals nosaltres no en sabem ni el nom. Fer-lo servir és prou senzill ja que hi ha una gran varietat d’elements predissenyats amb diferents mides. Finalment podrem imprimir el resultat.

Aquest programa té versions tant per a Windows, MacOSX com per a GNU/Linux, a més, es distribueix sota llicència GPL. No teniu raons per no provar-lo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.