El teu blog de Linux en català

Thingamablog

Thingamablog és un programari multiplataforma que permet fer blocs a aquells usuaris que disposin de servidor web però no puguin fer servir PHP o MySQL per una raó o una altra.

Thingamablog

Amb Thingamablog és possible fer una pàgina web amb totes les característiques d’un bloc: entrades ordenades cronològicament, fil de subscripció RSS, múltiples categories, enviar notificacions (pings) a diferents serveis, etc. L’avantatge principal que incorpora és la possibilitat de publicar el bloc en servidors web que només admeten HTML i en els quals és impossible executar fitxers PHP i molt menys desar dades en bases de dades MySQL: sol ser el cas d’espais web gratuïts que proporcionen les empreses de telecomunicacions en contractar l’ADSL, per posar un exemple.

La gestió de les entrades es fa a través d’una interfície en Java, que a més actúa també de lector de RSS, de manera que a través sol espai rebem la informació de la blogosfera i podem publicar els nostres propis apunts. Es pot fer servir des de Windows, GNU/Linux o MacOS X.

2 comments

    • Frap on 15 de febrer de 2008 at 11:44

    Reply

    He conegut recentment el vostre bloc i el visito sovint des de no fa gaire i volia comentar-vos una cosa, no se si ho feu en tots els apunts però per exemple en aquest apunt he trobat molt a faltar un enllaç a la pàgina del programa del que parleu. Potser és una tonteria però em sembla que seria molt pràctic pels usuaris. Seguiu així, sens dubte seguiré passant per aquí sovint. Salut.

  1. Reply

    Hola Frap: sí, disculpa, se m’ha colat això de l’enllaç. Ja ho he canviat. Gràcies per l’avís!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.