El teu blog de Linux en català

El costat artístic de Richard Stallman

Fins i tot molts d’aquells que coneixien la Cançó del programari lliure abans que en parléssim a SomGNU, no saben que la carrera musical de Richard Stallman no és d’aquelles que acaba en un single 😉

Fidel a la seva convicció que fer obres derivades de creacions ja consolidades és quelcom que cal fomentar, Richard Stallman va composar l’any 2006 la cançó Guantanamero, sobre el ritme de la coneguda cançó Guantanamera. És una cançó compromesa relacionada amb un altre costat seu, el d’activista polític, en la qual, a jutjar pels somriures que fa en cantar-la, no ha volgut deixar de banda la ironia:

Per cert que hi ha un enregistrament en OGG d’aquesta mateixa cançó Guantanamero prou més traçut entenem que gràcies a la postproducció i a la col·laboració amb què va comptar de músics cubans.

Però no només això! Una cosa que sí que sabran els habituals oients de les seves conferències o els qui ho hagin llegit a alguna entrevista és l’afició de Richard Stallman pel ball. Tan és així que és capaç de fer coreografies amb el seu portàtil i tot. Vegem-ne la prova, no us ho perdeu!

3 comments

  • aniol on 5 de febrer de 2008 at 11:49

  Reply

  El segon no l’havia vist mai.
  Algú que ha treballat ho treballa a MIT ho ha de saber fer això? XD

  • Aljullu on 5 de febrer de 2008 at 21:45

  Reply

  Ei, m’han agradat molt! No els havia vist.

  Aquest home és tot un personatge u_u

  • Pau on 5 de febrer de 2008 at 22:54

  Reply

  Què bo que és aquest vídeo!!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.