El teu blog de Linux en català

Glest 3.0.0

Glest és un joc d’estratègia en temps real 3D, que funciona a una bona quantitat de sistemes i que es pot modificar fent servir XML i un conjunt d’eines.

Ja es troba disponible l’esperada versió 3.0.0, esperada perquè per fi inclou el mode en línia per a les campanyes i podrem jugar al mode multijugador amb els nostres amics (o enemics). El joc va millorant poc a poc gràcies al desenvolupament comunitari, els canvis d’aquesta nova versió són:

  • Joc en xarxa: LAN o per internet (actualment només es pot entre màquines windows/windows o linux/linux)
  • Noves dreceres del teclat per donar ordres i seleccionar unitats especials
  • S’han tornat a anomenar algunes unitats
  • S’ha treballat en la millora de les actualitzacions de les faccions tecnològiques
  • Altres canvis menors

Tot i que les condicions per jugar en xarxa són una mica restrictives (en el sentit que s’han de complir les condicions del mateix sistema operatiu, mateix mapa, títol, arbre tecnològic, versió del programa…), els canvis paguen la pena i s’inicia una nova etapa.

Existeix un instal·lador per a Windows. Per a GNU/Linux tenim el codi font i cal compilar-lo i fer un parell de volteretes mortals. Tot i així, no trigarem en veure paquets per a les nostres distribucions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.