El teu blog de Linux en català

Selecció de 30 fons d'escriptori

Només una vegada us hem presentat a SomGNU alguna recopilació de fons d’escriptori. Va ser precisament amb la publicació dels fons de KDE4.

Durant molt de temps he anat arreplegant diferents fons d’escriptori que m’han cridat l’atenció i que, tot i amb el pas del temps, continuen agradant-me i segons com siga l’època, doncs faig servir uns o altres.

He arreplegat 30 fons d’escriptori que m’agraden molt. Les fonts són diverses, però principalment són de gnome-look i dels enllaços d’aquest article al wiki. Espere que us agraden.

  • aniol on 20 de gener de 2008 at 11:40

  Reply

  Alguns ja els tenia, però d’altres no. Gràcies.

  • PellRoja on 20 de gener de 2008 at 14:49

  Reply

  l’ heu pogut descarregar? jo el descarrego i quan el vull descomprimir em don un error de EOF, que no troba el fi del fitxer. L’ obro amb roller

  • Pau on 20 de gener de 2008 at 18:03

  Reply

  Gràcies per l’avís, PellRoja!. Quan ho vaig penjar, només vaig comprovar que començava a descarregar-se, però no vaig fer la descàrrega completa. Sembla que els tar.gz no els tracta bé aquest servidor. Ho he pujat en tar.bz2 i sembla que ara sí funciona.

  • aniol on 20 de gener de 2008 at 21:13

  Reply

  Fa temps vaig agafar la carpeta on guardava fons de pantalla i els vaig anar classificant segons si tenien llicència GPL, BSD o un Copyright. Va ser una feina bastant pesada que encara no he acabat. Sort que a Gnome-Look hi pots trobar bastanta cosa.Si a algú li interessa, aquí teniu els fons de pantalla que suposadament (no ho puc assegurar al 100%) són amb llicència GPL:

  GPL1.tar.gz
  GPL2.tar.gz
  GPL3.tar.gz
  GPL4.tar.gz
  Són uns 107 fons de pantalla (uns 90MB en total) així que es pot entendre perquè no puc assegurar-ne a tots la llicència GPL.
  A veure si aquests .tar.gz els tracta bé.

  • PellRoja on 20 de gener de 2008 at 21:53

  Reply

  Ara si que funciona, molt guapos, ja els tinc a la colecció de fons d’ escriptori 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.