El teu blog de Linux en català

Spicebird 0.4

Spicebird és una iniciativa de Synovel que té com a objectiu aprofitar les característiques del Thunderbird (que no fa molt va ser més o menys repudiat per Mozilla). D’aquesta manera s’ha convertit en un client de correu i lector de grups de notícies, rss, missatgeria instantània i seguiment d’esdeveniments i tasques.

La diferència respecte al que seria fer servir Thunderbird més Lightning resideix en la presentació de totes aquestes tasques. El programa, com podeu veure a les captures, presenta diferents pestanyes i a cada una d’elles trobarem les diferents funcions:

  • Home | serà la pàgina d’inici i podríem dir que és el mateix que Netvibes i iGoogle, potser una mica més limitat (però tot és qüestió de temps)
  • Correu | bàsicament és igual a Thunderbird. La novetat és que detecta esdeveniments i podem afegir-los directament a la nostra agenda (al calendari)
  • Contactes | la llibreta és també igual a la del Thunderbird, però ara hi ha una novetat: tenim una secció de contactes de missatgeria instantània amb els quals podem xatejar
  • Calendari | gairebé igual al Lightning amb gestió de tasques i esdeveniments, recordatoris…

El programa encara no es troba en un estat estable i no és del tot recomanable fer-lo servir. Però, tot i així, això suposa una evolució per a tots aquells qui han trobat a faltar noves actualitzacions del Thunderbird (cal dir que la versió 3 es troba en camí). Podeu trobar una mica més d’informació a firefoxCAT, i a la pàgina oficial podeu veure les notes de la versió.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.