El teu blog de Linux en català

Entertainer, un altre MediaCenter

Alguna vegada ja us hem parlat d’altres centres multimèdia, com Elisa o Sofa, tots dos són projectes prou interessants (tot i que Elisa es troba en un estat prou més madur que Sofa).

En projecte ja podem trobar un altre mediacenter: Entertainer. El programa està escrit en Python i fa servir GStreamer per a la reproducció multimèdia, a més d’activar OpenGL per a la interfície gràfica. A primera vista crida l’atenció la seua interfície, prou moderna i pel que es pot veure als vídeos, molt fluïda i clara.

Està dissenyat per a GNOME i XFCE (a KDE també funcionarà, però no sense llibreries GTK). El projecte encara es troba en període inicial (de fet, només es pot descarregar des de Launchpad, a la secció del creador).

La finalitat del projecte, com el mateix “Lauri” comenta. és crear el millor MediaCenter per a totes les plataformes (així que suposem també hi serà per a Windows i Mac). Lauri és realista i comenta que això és complicat, però l’inici ha estat prou bé. Esperem que tot avance bé ja que les alternatives encara tenen alguns defectes.

2 comments

  • kukat on 10 de gener de 2008 at 19:24

  Reply

  Llàstima que la majoria de les pelis estaran en anglés (per no dir totes)

  • Pau on 11 de gener de 2008 at 01:35

  Reply

  A què et refereixes concretament?…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.