El teu blog de Linux en català

Nova revisió de Flash per a GNU/Linux

Ja hi ha una nova actualització de Flash Player 9 per a GNU/Linux. Es tracta de la versió 9.0.115 i no comporta excessives millores respecte l’anterior versió.

A la versió 9.0.64, la principal novetat va ser el suport per al còdec H.264 a més de suport per a AAC i acceleració per maquinari de la reproducció a pantalla sencera. La importància de la inclusió del còdec H.264 resideix en què serà el format dels vídeos HD-DVD i BD que faran servir les pàgines web més endavant.

Segons es comenta, el funcionament a GNU/Linux encara no és perfecte. Fallades tan bàsiques com no poder fer servir la roda del ratolí quan s’està a sobre d’una animació flash o el problema que es produeix en fer clic amb el botó esquerre als vídeos, encara no s’han solucionat. Una de les principals novetats d’aquesta versió és que és completament compatible amb Opera.

Podeu comprovar la vostra versió de Flash ací, i si voleu instal·lar la nova versió, podeu passar-vos per aquest missatge al fòrum (cal dir que la versió encara no és a la pàgina oficial, sinó que l’hem agafada dels altres servidors d’actualització).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.