El teu blog de Linux en català

H-Craft Championship

H-Craft Championship és un joc comercial 3D de simulació de curses de naus espacials que s'ha desenvolupat a Alemanya per un equip anomenat Irrgheist. En aquest joc es poden triar fins a 3 Hovercrafts (naus) diferents, té 28 pistes per fer les curses i quatre modes de joc diferents.

 Al mode Championship es disputa un campionat al qual, com avança, va agafant més dificultat. Un altre mode de joc és el mode Arcade on es pot sel·leccionar qualsevol de les pistes que estiguen desbloquejades per jugar curses ràpides. Els altres dos modes de joc, Time Attack i Rivals, són proves cronometrades per poder perfeccionar les nostres habilitats als diferents circuits.

Es pot veure un xicotet trailer del joc en acció a la secció multimèdia de la web oficial. Hi ha una versió de demostració que us deixem al final. Si us agrada, el podreu comprar a la web ManifestoGames.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.