El teu blog de Linux en català

Alternativa a l'AutoCAD a GNU/Linux: BricsCAD

Un dels primers articles que vam tractar a SomGNU va ser com instal·lar AutoCAD a GNU/Linux. Doncs bé, tot i que es podia instal·lar i fer-lo funcionar de forma bàsica, realment cada dos per tres es bloquejava i es tancava el programa.

Durant molt de temps s'han anat presentant alternatives: podeu veure-les totes en aquest llistat. D'aquestes alternatives, les lliures no han pogut en cap moment substituir l'AutoCAD, sempre han estat prou limitades i no han tingut les eines que faciliten el treball que sí té AutoCAD.

Doncs bé, una solució comercial és BricsCAD. Funciona perfectament a GNU/Linux, tot i que s'emula amb wine. Les possibilitats i funcionalitats d'aquest editor és molt bona i pot ser substitut de l'AutoCAD. Us recomanem que el proveu: en aquest article al wiki us expliquem com instal·lar-lo.

Tot i que el programa és comercial, es permet descarregar una versió de prova que requereix registre. Per a aquells qui treballeu amb plànols, ací teniu una possibilitat per tal de no haver de continuar amb Windows.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.