El teu blog de Linux en català

Blob Wars: Metal Blob Solid 1.06

El món dels Blobs ha estat emvait per aliens hi ha quedat inmers en una epoca de guerra. Als Blobs només els quede una única oportunitat per guanyar la guerra de una vegada per totes.

A Blob Wars : Metal Blob Solid tens el control de Bob, un agent de les forces especials Blobs. La teva misió és infiltrarte a les bases enemiges repartides per tot el món i salvar a tots els MIAs que puguis.

Per això hauràs d’enfrentarte a malvats aliens, daltres Blobs que han canviat de bandol i lluitar contra el poder del líder dels aliens, Galdov. Blob Wars és un joc d’arcade molt adictiu i entretingut. Te un sistema de control molt ajustat que destaque ( a pesar de ser un joc amb simples gràfics en 2D) pels tocs de gore que te.

S’ha anunciat la versió 1.0.6 de Blob Wars, en la que principalment s’han arreglat alguns errors que habíen aparegut desde la versió anterior, que ere del 2005. Els cambis per la nova versió són els seguents:

  • Correcció d’errors.
  • Soport per GNU Gettext, que done la posibilitat de traduir el joc a diversos idiomes.
  • Noves traduccións al holandès i al català.

El joc actualment necesite traductors, falte per exemple traduir-lo al francès, castellà, italià i alemà. Al ser un joc arcade no conté gaire text per traduir, osigui que si algu s’anime aquesta pot ser una bona oportunitat per comensar a colaborar en un projecte lliure.

Blob Wars

Deixa un comentari

Your email address will not be published.