El teu blog de Linux en català

Deluge, un client de Bittorrent lleuger per a GNOME

Ja fa un temps que va eixir Deluge, un client bittorrent molt lleuger, sense complicacions i amb un aspecte gràfic molt atractiu que destaca per la seua senzillesa. Actualment el projecte es troba en un punt de desenvolupament molt bo, ja s’estan desenvolupant per a futures versions la possibilitat d’afegir extensions, plugins i la cosa més important: un cercador de torrents.

La darrera versió és la 0.4, que es va presentar fa un mes (actualment s’ha presentat una primera revisió). Els canvis d’aquesta versió es poden veure al changelog i cal destacar que ja es va habilitar la possibilitat d’afegir plugins (tot i que encara és un tema que no està afinat) així com poder carregar torrents via url. També, fa poc es va presentar la versió per a Windows.
Qui tingueu Ubuntu, podeu instal·lar-lo afegint la següent línia al vostre sources.list (si teniu dapper, canvieu “edgy” per “dapper”):

  • deb http://espergreen.com/apt edgy main

Més avall vos deixem una captura del nou aspecte gràfic que encara és en desenvolupament. Com a comentari personal, dir-vos que jo utilitzava sempre l’azureus fins que vaig descobrir aquest deluge. Deluge carrega molt menys l’ordinador.

New Interface

    Deixa un comentari

    Your email address will not be published.