El teu blog de Linux en català

El Gimp 2.8 està a punt d'arribar

Fa un parell de dies, els traductors del gnome vam rebre aquest missatge a la llista:

The GIMP 2.8 release is approaching. We are still working on open bugs and maybe some strings will change or be added, but there will not be any more larger string changes. Now is the time to start updating your language’s PO files in GIMP master if your haven’t already started. We will announce the strict string freeze here too.

Això és realment un anunci molt trencador, atès que el Gimp 2.8 és un número de versió que porta uns tres anys en espera. Tres anys es porten anunciant els seus canvis i millores. El més destacat: el canvi a mode d’una sola finestra.

Ara mateix estem acabant de traduir les darreres cadenes. Molta de la gent que va respondre a la crida a la traducció ha participat, sobretot en la documentació, que està gairebé tota per traduir.

Quan sapiem més sobre aquesta nova versió, vos ho farem saber.

 

2 comments

    • oriolsbd on 28 d'agost de 2011 at 21:29

    Reply

    Ja tinc moltes ganes que surti. La veritat és que aquest Gimp 2.8 s’està eternitzant. 🙁

    • Ecron on 29 d'agost de 2011 at 09:04

    Reply

    La veritat es que sí, el 2.7 ja sembla molt desfasat en quant a entorn gràfic (a mi sempre m’ho ha paregut), i ja fa falta una altra versió per donar-li una espenta a la promoció d’aquest fantàstic programa…

    L’altre dia vaig llegir un interessant article via Ubuntu Life que xarraba sobre el GIMP i les seues faltes… Ho podeu llegir ací

    😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.