El teu blog de Linux en català

Curs de Blender a Barcelona, hivern 2010

S’ha organitzat un curs de Blender 3D a la Casa Orlandai de Barcelona  des del 15 de gener al 19 de març (tots els divendres de 17.30 a 19.30, 20 hores). Sembla un curs prou interessant ja que, per una part, ens introduirà al maneig del Blender 3D des d’un nivell bàsic i les seues eines bàsiques; i per altra part, el preu: només 82€, un preu realment reduït per a un curs d’aquest tipus (4€ l’hora).

L’índex del curs serà el següent:

  • Introducció al 3D
  • Interfície de Blender
  • Modelatge d’objectes
  • Opcions bàsiques de render
  • Assignació i ajustament de materials
  • Introducció a l’animació 3D
  • Introducció a la il·luminació 3D

Les inscripcions seran del 7 al 23 de desembre (a Casa Orlandai, c/ Jaume Piquet nº23, prop de la parada d’FGC Sarrià) i hi haurà un màxim de 14 alumnes, un ordinador per persona (amb arrencada dual Windows – GNU/Linux). El professor del curs serà l’autor del blog imatgedart.com, en Raimon Guarro. Podeu obtindre una mica més d’informació al web http://www.casaorlandai.cat, o telèfon 93 252 42 62.

L’Associació Cultural Casa Orlandai, constituïda per veïns i veïnes i entitats vinculades al territori és un casal de barri obert, en el qual es fan activitats de tota mena i és gestionada per socis i sòcies i per persones voluntàries interessades a promoure activitats socioculturals al barri. Està subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona.

20091201prblenderrt

2 comments

    • Raimon on 17 de desembre de 2009 at 18:20

    Reply

    Ei, gràcies per la ressenya i gràcies al company que us ha enviat el mail notificant-vos-ho.

    Mal m’està el dir-ho atès que en sóc el professor, però tenint en compte el preu, jo també penso que és un curs molt interessant. Malgrat tot són cursos que costa que surtin, no sé si per problemes de difusió o perquè són massa especialitzats, i per això ressenyes com la vostra són molt i molt d’agrair.

    Demano a tothom qui ho llegeixi que si té un blog i li sembla pertinent, oportú, adequat, col·labori a la difusió d’aquest(s) curs(os).
    A més a més al meu mateix blog podeu trobar informació sobre dos altres cursos a la Casa Orlandai que es faran també el proper trimestre:

    creació web: http://blog.imatgedart.com/2009/12/04/curs-de-creacio-de-pagines-web-amb-programari-lliure/ (40h., 164 €)

    transició de windows a gnu/linux sense ensurts: http://blog.imatgedart.com/2009/12/04/taller-de-windows-a-gnulinux-sense-ensurts/ (20h., 82 €)

    Gràcies de nou, la propera remesa de cursos ja sé on notificar-la també!
    Raimon

    • Oriol on 19 de desembre de 2009 at 23:00

    Reply

    Hola Pau!
    Moltes gràcies per penjar la notícia del curs de Blender.
    Aviam si ara la gent ho pot veure més i s’hi anima!
    Ja tinc moltes ganes de començar-lo.
    Raimon, els altres cursos també fan molt bona pinta i poden ser molt útils sobretot per la gent que no coneix o no s’atraveix a entrar al món de GNU/Linux.
    Gràcies a tots 2 i fins aviat!
    Que passeu un molt bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.