El teu blog de Linux en català

Zero Ballistics

zbalistics2Ja fa temps que no parlàvem de jocs, i ara tornem amb un que pinta molt bé. Es tracta de Zero Ballistics, una barreja entre els coneguts shot’em up i tancs. L’acció es desenvolupa a muntanyes que bé podrien ser els Pirineus o els Alps.

Com els mateixos desenvolupadors comenten, aquest és un joc fàcil d’aprendre, difícil de dominar, però. Cada tanc té un total de sis armes que haurem d’utilitzar per guanyar als altres. El control bàsic és fàcil, però controlar totes aquestes armes requerirà el seu temps: calcular la trajectòria dels míssils, predir com es mouran els contrincants, etc.

zbalistics1Existeixen diversos modes de combat que ens tindran entretinguts durant unes quantes hores. No he pogut comprovar enlloc si hi ha o no joc en línia, però als jocs actuals això és una característica que de ben segur implementaran.

Tot i que es troba en estat beta i la llicència no queda clara (sembla que no és lliure), si que es pot descarregar sense gaire problemes. Té versions per a Windows i GNU/Linux

1 comment

    • lesergi on 31 de gener de 2009 at 18:07

    Reply

    He intentat provar-lo però no he pogut, el joc necessita les llibreries GLGS, les quals sols es distribueixen amb el controladors gràfics privatius d’ATI i NVIDIA. És una llástima, ja que el controlador privatiu d’ATI em funciona de pena.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.