El teu blog de Linux en català

Extensions per al Songbird

Amb la nova versió 1.0 de Songbird, els que ja el fèiem servir abans podíem preguntar-nos què passaria amb les extensions. A veure a l’actualitzar quantes en perdríem per no estar adaptades a la nova versió. La gent de Songbird als pocs dies ens deien que les extensions ja estaven actualitzades, però només les més populars (algunes que ja venen de sèrie, vaja).
Malgrat tot, ens emportarem algunes grates sorpreses amb aquelles extensions menys promocionades que no menys populars.

Extensions que funcionen amb Songbird 1.0:

  • BirdQuizz. Una extensió que us crea trivials amb les vostres cançons aleatòriament. Potser li faltaria algun sistema d’estadístiques per veure si anem millorant en els encerts, en quins estils l’encertem més,… És una extensió amb poques opcions i que malgrat tot no sempre acaba d’anar prou fluida.
  • Last.fm Album Art. L’extensió Last.fm per enviar dades per a l’audio-scrobbling ja ens ve de sèrie, però perquè no aprofitar que Last.fm també conté portades d’àlbums per poder-les visualitzar al nostre reproductor de música?
  • LiveTweeter. Anunciar la cançó que estem escoltant a Twitter, MSN Messenger, Pidgin,…
  • MinimizeToTray revived. “Reviscolada”, i encara no acaba de ser del tot intuïtiva. Però funciona.
  • SongSnarl. Coneixeu Growl? Coneixeu Mumbles? Doncs si esteu a Windows proveu Snarl. L’extensió SongSnarl fa ús de Snarl (o també del libnotifier si esteu a GNU/Linux) per obrir-nos finestretes anunciant esdeveniments: canvi de cançó,… Trobareu que n’hi ha una anomenada Notify Me, però a mi només m’ha funcionat bé amb el Snarl aquesta de SongSnarl.
  • The Exorcist. La substituta de l’extensió Attack of the Clones, i ve amb algunes opcions més. T’avisarà de cançons duplicades i demés.

En el meu cas em falta que siguin compatibles amb la nova versió la Details Page i la Metrics Media Page. Però de moment puc sobreviure tenint-les desactivades.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.