El teu blog de Linux en català

PDF – Guia d'instal·lació d'Ubuntu

Personalment considere que la instal·lació d’Ubuntu és, a hores d’ara, infinitament més fàcil que la instal·lació d’un Windows o un OSX (bé, no infinitament, però sí millor i més instuïtiva). Per això, fer una “guia d’instal·lació d’Ubuntu” suposa, per a la gran majoria de gent (crec), un procés que no és gaire complicat i que no caldria explicar.

Tot i així, però, ahir em vaig dedicar a fer captures de la instal·lació que vaig fer amb el VirtualBox i, mai està de més fer una explicació de com s’instal·la, i que això puga servir per a la gent més novell. En fi, que amb els dubtes de fer una cosa o altra, i amb la idea d’anar fent un disseny per a futurs pdf’s més llargs… ha eixit el que podeu descarregar a continuació (per favor, si considereu que paga la pena i que cal compartir-ho, mireu-ho de compartir-ho des dels vostres servidors, ja que el nostre està a punt de petar).

    • KuBe on 31 d'octubre de 2008 at 20:36

    Reply

    Està força bé, ho posaré al meu server.

    • PellRoja on 31 d'octubre de 2008 at 22:51

    Reply

    Bona guia, rapida i senzilla. 🙂

    • Marc B. on 31 d'octubre de 2008 at 23:53

    Reply

    L’he enllaçada a la fitxa del Rebost de SC:

    http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:Ubuntu

    Gràcies

    • PellRoja on 1 de novembre de 2008 at 22:51

    Reply

    Marc veig que s’ ha borrat la guia d’informatics.cat i s’ ha posat aquesta. llàstima,ja per que si vols aprofundir en la instal·lació, crec que la d’ informàtics també estava bé. Que i farem.

    • Marc B. on 2 de novembre de 2008 at 01:11

    Reply

    PellRoja,

    L’he tret no per gust, sinó perquè era de la 8.04 i no pas de la 8.10. Si s’actualitza, jo encantat de tornar-la a posar, però de moment he posat el que hi ha.

    • PellRoja on 2 de novembre de 2008 at 11:25

    Reply

    Ok 🙂 després he pensat que podia ser això. em sembla bé.

    • Pau on 2 de novembre de 2008 at 13:01

    Reply

    Ei PellRoja! Jo tinc tot un set de captures de la instal·lació d’Ubuntu Intrepid (les vaig fer amb la intenció de fer un manual pas a pas, però vaig decidir no fer-ho). Les vols? Te les envie?

    • PellRoja on 2 de novembre de 2008 at 18:46

    Reply

    Iep Peu, per falta de temps ara mateix no crec que actualitzi la guia. I em sembla que el que faré és enllaçar la guia que has creat, tot indicant que si es vol instal·lar la intrepid o poden fer amb la teva, i si volen instal·lar la Hardy LTS, poden mirar la meva 🙂

    Si més endavant l’ actualitzo ja té les demanaré, gràcies per l’ oferiment 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.