El teu blog de Linux en català

Obama estandaritzarà l'OpenOffice.org a l'administració dels Estats Units

Segurament ja sabreu que el candidat del Partit Demòcrata per a ser el futur president dels Estats Units d’Amèrica serà Barack Obama.

Doncs segons va publicar PC World, Obama pretén implementar l’OpenOffice.org a totes les oficines federals, ja que es considera que només un 1% necessitarien alguna funcionalitat encara no inclosa a la suite lliure, en aquests casos podrien accedir a comprar el Microsoft Office.

Amb aquesta mesura s’incrementaria la productivitat a canvi d’estalviar-se un munt de diners en llicències.

L’article de PC World diu que després de les oficines federals vindrien moltes grans corporacions nord-americanes i després moltes escoles. Com diuen, si Obama arriba a la presidència, haurà d’arreglar molts errors comesos al passat, i una batalla contra Microsoft sempre és molt difícil de guanyar.

Tot i això, encara s’ha de decidir si Obama serà el president dels Estats Units o no, i aquesta batalla també serà molt dura.

Logotip de l'OpenOffice.org

2 comments

    • Marc B. on 13 de juny de 2008 at 18:37

    Reply

    Em sembla que amb tot això s’està fent una bola de fum.

    No he vist enlloc que Obama hagi dit que farà implantar l’OpenOffice.org. Tothom fa referència a aquest article d’opinió.

    Però no deixa ser l’opinió del columnista que fa servir el futur hipotètic (may be), com una possibilitat que hauria de dur a terme l’Obama si vol dur la llibertat al país.

    És com si jo digués: “Amb la nova executiva d’ERC arriba la llibertat al país. I com es pot fer això?. Per exemple, una de les primeres accions podria ser adoptar el programari lliure en català a l’administració.”

    I tot seguit tothom digués que la nova executiva d’ERC abraça el programari lliure (que és fals).

    • Víctor on 13 de juny de 2008 at 20:05

    Reply

    Quin valor atrevir-se a dir això (si realment és així que ha estat tot)…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.