El teu blog de Linux en català

L'aMule que ve

L’aMule mai ha destacat pel seu entorn gràfic a GNU/Linux. Curiosament, la versió de Windows sempre ha estat més acurada i la de linux ha variat poc al llarg del temps.

Però això sembla que s’acabarà amb la propera versió de l’aMule. Primerament, asseguren que el seu funcionament i eficiència milloraran en gran mesura respecte a les versions anteriors. Però el que sembla que més cridarà l’atenció serà el canvi a nivell gràfic.

No, no innovaran excessivament, però a partir d’aquesta versió es permetrà fer servir diferents temes per a l’entorn del programa. A més, d’això, s’ha millorat l’aspecte general de la interfície.

Els temes tendran personalitzacions segons l’escriptori: per a GNOME, KDE4, XFCE i també altres temes personalitzats com per exemple, el tango. Als fòrums de l’amule podeu trobar informació per instal·lar aquesta versió als vostres sistemes (tingueu en compte que encara es troba en desenvolupament).

Per a Debian existeixen repositoris complets, amb tots els temes i tot això. El repositori que heu d’afegir a la vostra Debian és:
deb http://www.vollstreckernet.de/debian/ testing amule wx

I després, per instal·lar-lo:
apt-get install amule amule-i18n-es amule-skin-gnome amule-skin-tango

Per a d’altres distros, visiteu aquesta pàgina.

    • xavi on 28 de maig de 2008 at 07:14

    Reply

    De fet, el que seria interessant saber seria quins programes p2p són realment anònims per l’usuari. Qüestions tals com l’ofuscació de ports (que jo no sé si hi és a cap programa en gnu/linux), el no haver-se de connectar a un servidor central (fent servir kademlia enlloc d’edonkey), etc.

    • aniol on 28 de maig de 2008 at 10:23

    Reply

    Està força bé com quedarà l’aMule. Tot i que MLDonkey encara m’acaba atraient més, llàstima que l’mldonkey no destaqui per GUIs gaire vistoses.

    • Marc B. on 28 de maig de 2008 at 22:16

    Reply

    Fa cosa d’un mes que tinc instal·lat l’aMule SVN amb aquesta capacitat de personalització. I diria que el vaig instal·lar directament del Synaptic

    • Pau on 29 de maig de 2008 at 12:08

    Reply

    Ups, ho hauria d’haver comentat. Ubuntu ja porta aquesta versió en desenvolupament per defecte i per tant es poden canviar els temes i tot això. Si comproveu la versió instal·lada pel synaptic, veureu-ho que posa “2.2svn”.

    SAluT!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.