El teu blog de Linux en català

0 A.D.

0 A.D. és un joc 3D d’estratègia en temps real que actualment s’està desenvolupant per Wildfire Games.

En aquest joc de tall històric joc hi podem trobar un conjunt de fins a sis civilitzacions diferents, ja siguen els Cartaginesos, Ibers, els Celtes, Romans, Helens o els Perses; cadascuna amb les sues pròpies característiques i el seu rerefons històric. El joc està suportat per Pyrogenesis, un motor que s’ha construït pel mateix equip de Wildfire Games. El joc s’està desenvolupant únicament per voluntaris procedents de tots els racons del món.

El resultat és impressionant. Els gràfics poc tenen que envejar a d’altres jocs que actualment són al mercat. Des de la seua web oficial podeu veure algunes captures, ací vos deixarem un vídeo. Eixiran versions tant per a Windows com per a GNU/Linux.
L’única pega del programa és que la llicència no és clara. Sembla que és freeware, no GPL -tot i que se suposa que està desenvolupat per voluntaris-.

3 comments

    • animarval on 28 de febrer de 2007 at 10:47

    Reply

    A la majoria de jocs s’acostuma a alliberar sote GPL tan sols el motor del joc: Quake3, Castle of Wolfenstein,…
    El tema de gràfics i imatges ja és difícil que s’alliberin sota GPL. I s’espera que la gent faci MODs amb els seus pròpis gràfics.

    • anso on 1 de març de 2007 at 21:33

    Reply

    doncs a mi em sembla una gran noticia, porto un temps esperant a alguna mena de joc aixi sobre linux, a més els grafics son realment bons, hi ha alguna mena de estimació de la data de publicació?

    • Pau on 1 de març de 2007 at 21:40

    Reply

    Doncs he mirat per la web i… ni idea

Deixa un comentari

Your email address will not be published.